Verpleging en Verzorging

Thuiszorg met aandacht en liefde

Verpleging

Vaste verpleegkundigen

Zij verrichten taken zoals het toedienen van medicijnen, wondverzorging en het bloedsuiker prikken en insuline toedienen. Ook voor bijvoorbeeld revalidatie thuis kunt u particuliere verpleging via Gabriël inkopen. De deskundige verpleegkundigen kunnen u naast particuliere verpleging helpen met uw persoonlijke verzorging of individuele begeleiding omdat hier ruimte voor is. Want door inzet van langer aaneengesloten zorg momenten is hier voldoende rust voor.

Zo draagt Gabriël met persoonlijke zorg en verpleging ondersteuning bij aan een prettige en zelfstandige thuissituatie. Op elk moment van de dag, volledig naar uw wensen en behoeften. Wat kunnen wij voor u betekenen? Belt u ons gerust voor een kennismaking. Of vraag ons u te bellen.

Start met een kennismaking

Verzorging

Betrouwbaar en persoonlijk zorgteam

Via Gabriël Zorg Centrum kunt u vertrouwen op een vast zorgteam. Zij arriveren op vaste dagen en tijden en nemen rustig de tijd voor u. Verzorging en verpleging is via Gabriël altijd persoonlijk en op afspraak met u. Wij passen ons aan uw wensen aan in plaats van andersom. Zo heeft u altijd betrouwbare, bekende mensen om u heen en houdt u ruimte over in uw agenda voor andere activiteiten.

Werkwijze particuliere thuiszorg via Gabriël

Heeft u interesse in verzorging en verpleging via Gabriël? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een afspraak ter kennismaking met u. In dit gesprek zullen wij uw wensen en behoeften bespreken zodat wij op basis hiervan de zorg kunnen organiseren. We bieden geschikte zorgverleners aan voor uw persoonlijke zorgteam en houden na start van de zorg met hen en met u contact over de voortgang. Voor vragen zijn wij voor u altijd telefonisch bereikbaar.

Start met een kennismaking