Werkwijze en Visie Gabriel Zorgcentrum

Deskundig, betrokken en betrouwbaar
Deskundig, betrokken en betrouwbaar

Onze basis

Voorrang voor uw wensen. Altijd een vertrouwd gezicht over de vloer. Vaste dagen en tijden. Eén aanspreekpunt waar u altijd terecht kunt. Het zijn enkele van de vaste waarden van Gabriël.

Verlies van zelfstandigheid is nooit prettig. Want hoe organiseert u een nieuwe situatie? Gabriël  ondersteunt 'in huis' zorg, precies zoals dat voor u prettig is. We gaan hier graag met u over in gesprek. Uw waarden en principe en behoeften zijn ons doel.


De zorg stappen:

1. We maken kennis

De juiste zorg en ondersteuning begint bij elkaar goed kennen. Daarom willen we u graag persoonlijk ontmoeten voor we aan de slag gaan. Hiervoor bezoeken we u thuis. Tijdens de kennismaking brengen we uw situatie en uw wensen en voorkeuren zo compleet mogelijk in kaart.

2. We organiseren de zorg

We stellen een zorgplan op, ondersteunen bij zorg administratieve handelingen als dat nodig is én we stellen een voorstel voor een rooster op, zodat altijd duidelijk is wat er gebeurt. Eventueel kunnen we met mantelzorgers of uw vrijwilligers contact opnemen, voor de juiste zorgmomenten.

3. We stellen het zorgteam aan u voor

Hulp door Gabriel is altijd persoonlijk. Op basis van uw voorkeuren formeren wij een klein vast team van gediplomeerde professionals. U heeft dus altijd een vertrouwd gezicht over de vloer. Wij doen ons best de juiste zorgverleners te selecteren en kijken daarom naar locatie, ervaring én persoonlijkheid.

4. We starten de zorg

Als u akkoord bent met uw persoonlijke zorgteam, dan kunnen we starten. Dit betekent dat we er voor u zijn op de momenten die u heeft aangegeven, op vaste dagen en vaste tijden, zodat u nooit onnodig hoeft te wachten. Bij vragen kunt u dag en nacht terecht bij uw persoonlijke aanspreekpunt. Op onze beurt vragen wij u regelmatig hoe het gaat. Ook onderhouden wij zoveel mogelijk contact met uw omgeving.

5. We ondersteunen u doorlopend

Ook rondom de zorg en ondersteuning die  Gabriël Zorgcentrum, is er vaak nog genoeg te doen. Wij helpen u daar graag bij. Denk aan de afhandeling van uw administratie, het verzorgen van uw PGB-verantwoording of het aanvragen van hulpmiddelen. Wat uw vraag ook is, wij staan voor u klaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

6. Gewoon bij u thuis

Zo draagt Gabriël Zorgcentrum persoonlijke zorg en ondersteuning bij aan een prettige en zelfstandige thuissituatie. Op elk moment van de dag, volledig naar uw wensen en behoeften. Wat kunnen wij voor u betekenen? Belt u ons gerust voor een kennismaking. Of vraag ons u te bellen.

  Gabriël bij u thuis aanvragen


  Onze werkwijze


  * Wij regelen het allemaal zelf
  * We geloven in- en werken met kleine teams

  * We denken en werken in de cloud

  * We blijven ontwikkelen

  * Coachend leiderschap

  * We zijn onderling sterk verbonden
  * We denken in oplossingen

  * Wij zorgen voor bekendheid in de wijk

  * Wij werken innovatief


  Onze basis is liefde, vreugde, vredig, geduld, vriendelijkheid, zachtmoedigheid, betrouwbaarheid en toewijding Gal. 5:22

  Als familiebedrijf kenmerkt onze organisatie zich door transparant, open en betrokken leiderschap.