Vacatures GGZ
GZ psychologen Almere en Amsterdam E-Health

Wij zijn opzoek naar een GZ-psycholoog die ons helpt bij het opstarten van een nieuwe locatie in Almere en Amsterdam onze visie op zorg wilt uitdragen.
Full-time / Part-time ·Almere- AmsterdamOnline psycholoog

Wij zijn op zoek naar een psycholoog die ons team komt versterken in Almere en Amsterdam

Part-time / Full-time · Almere & Amsterdam

Parttime 12-20 uur per week Salarisindicatie €3538 - €5553 bij een 36 urige werkweek

Werkervaring 1 jaar Kwalificatie WO niveau

Vacature informatie

Wij bieden een geweldige werkomgeving aan de allerleukste GZ-Psycholoog. Wil jij graag een diverse cliëntpopulatie behandelen (sggz- alle verslavingssoorten) die een grote verscheidenheid aan psychische onderliggende problematieke kent? Bij Gabriel GGZ vind je een fijne balans tussen verbondenheid en autonomie en krijg je veel verantwoordelijkheden en vrijheid.

Wat ga je doen?

Je behandelt cliënten die een grote verscheidenheid aan psychische verslavingsproblemen kent, waaronder bijvoorbeeld, alcoholverslaving, cannabisverslaving, cocaïneverslaving, game- en internetverslaving, lachgasverslaving, seksverslaving, pijnstillersverslaving,3-MMC verslaving. Met daarbij voorkomend onderliggend problematiek zoals angst- en stemmingsstoornissen, ADHD, PTTS en milde persoonlijkheidsproblematieken.

De behandelingen worden over het algemeen volgens Gabriel's behandelbenadering en individueel aangeboden en meestal uitgevoerd via E-Health, en waar mogelijk in groepsverband. Tijdens de behandelingen staat de hulpvraag van de cliënt centraal waarbij er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van evidence-based behandelmethodieken. Ook het uitvoeren van diagnostiek zal tot je takenpakket horen. Behandelingen met als doel stabilisering, begeleiding, herstel of genezing van de klachten van de patiënt zoals vastgesteld in diens behandelplan.

Daarnaast vervul je de rol van regiebehandelaar en ben je verantwoordelijk voor het geven van werkbegeleiding aan enkele basispsychologen en mogelijk aan piogs waar casuïstiek en persoonlijke ontwikkeling wordt besproken.

Wat zoeken wij?

Binnen Gabriel GGZ streven we naar een harmonieuze samenwerking tussen verschillende individuen, disciplines en expertises. Hierin vinden we in elk geval de volgende punten belangrijk:

  • Je bent geregistreerd GZ-psycholoog en daarmee in het bezit van een BIG registratienummer.
  • Het afgerond hebben van verschillende cursussen zoals bijvoorbeeld; CGT, EDMR.
  • Je bent bereid tot het ondersteunen van en/of werkbegeleiding geven aan basispsychologen.
  • Je werkt vanuit een visie op de moderne GGZ en je wilt bijdragen aan de ontwikkeling van Gabriel GGGZ.

Wat bieden wij

Werkend als GZ psycholoog bij Gabriel GGZ krijg je een functie waarbij bevlogenheid, pionieren, vrijheid en aanpakken jouw krachtbronnen zijn.
Wij werken in kleine zelfstandige teams, volgens de Holacracy-methode. Dit is een besturingsmodel waar de verantwoordelijkheden worden verdeeld over alle medewerkers binnen het online team.

Door effectieve (online) overleggen is er veel ruimte voor eigen initiatief en worden spanningen en problemen snel en doelgericht aangepakt om ontwikkeling mogelijk te maken. Op deze manier werken we op een laagdrempelige en persoonlijke manier wat leidt tot een hoge mate van betrokkenheid, toegankelijkheid en openheid binnen het team.

Verder kan je ook het volgend verwachten:

  • Een prettige Cloud omgeving waar we met elkaar omgaan op basis van vertrouwen en samenwerking, waar ruimte is voor creativiteit en ideeën binnen een organisatie dat volop in opstartfase is.
  • Een mooie balans tussen werk en privé. Je beheert je eigen agenda en je werkt voornamelijk vanuit je eigen omgeving.
  • Salariëring conform CAO GGZ en word je als GZ-psycholoog in functiegroep 65 ingeschaald.
  • Aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals; reiskostenvergoeding, pensioen, eindejaaruitkering, verlofdagen, een jaarlijks Gabriel GGZ dag met verschillende sprekers en workshops.

Over Gabriel GGZ

Gabriel GGZ worden en blijven - dat is waar wij voor staan! Het is ons doel om mensen te helpen met het aanpakken van hun verslavingsproblemen die hun dagelijks leven belemmeren. Voor het leiden van een gelukkig leven is blijvend resultaat van belang.

Reageren

Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton of je kan jouw cv en motivatie sturen via admin@gabriel-zorgcentrum.nl. Wil je eerst nog meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Yvette Eersel via 0619054596. Website Gabriel-Zorgcentrum

Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Het eerste kennismakingsgesprek zal telefonisch of online via videobellen worden gevoerd. Tevens wordt er geen einddatum gehanteerd en zolang de vacature online staat is deze nog actueel.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld en niet in behandeling genomen.