Specialistische GGZ en verslavingszorg

Gabriel GGZ heeft een wachttijd van 0 dagen. Wij hanteren geen wachtlijst.

Gabriel SGGZ is een erkende en professionele GGZ-instelling. Wij zijn als zorginstelling toegelaten door het Ministerie van Volksgezondheid en Sport en zijn in het bezit van een WTZa-vergunning.

Wij voldoen aan alle kwaliteitsnormen en wettelijke eisen die in de Wet Toetreding Zorgaanbieders (WTZa) staan en worden onze behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar.

Gabriel GGZ is er voor Oekraïners en statushouders die professionele geestelijke gezondheidszorg nodig hebben. Bij aanmelding wordt contact opgenomen met een geregistreerd psycholoog uit Nederland en/of toegelaten Oekraïense psychologen.

Gabriel Zorgcentrum is een stichting uit Nederland die bevoegd is Oekraïners en Asielzoekers te behandelen en geestelijke gezondheidszorg aan te bieden middels (video)bellen.

Vertrouwelijkheid is een van onze topprioriteiten. Voor behandeling heb je een verwijzing GGZ van de huisarts nodig.

Zo kunnen we je in contact brengen met een van onze psychologen. Samen bekijken we wat u en welke behandeling u nodig heeft en hoe en wanneer het contact plaatsvindt. 

Uw behandeling wordt vergoed door de regeling Regeling Medische zorg Oekraïners (RMO) en Regeling Medische zorg Asielzoeker (RMA). Download Oekraïense en Arabische vertaling GGZinformatie.

Wil je meer informatie stuur een email met je naam en gsm-nummer naar ggz@gabriel-zorgcentrum.nl

 E-Health behandelingen

Mentale gezondheid, toegankelijk voor iedereen.

Mentale gezondheid niet wachten, hoe klein of groot dan ook. Daarom werken wij bij Gabriël met E- Health. We combineren verdiepende gesprekken met reflecterende behandelingen en ondersteunende online gesprekken.
Door deze unieke aanpak hebben wij geen wachttijden, werken psychologen samen aan de mentale gezondheid van onze cliënten en kunnen zij bij ons terecht waar en wanneer zij willen. Daarbij is er achter de schermen zo veel mogelijk geautomatiseerd zodat er meer tijd over is voor onze cliënten.

Behandelingen:

Verslavingszorg - Angststoornis - Persoonlijkheidsstoornis- PTTS - Dementie.

Aanmelden