Vacatures Zorgmedewerkers

Wijkziekenverzorgende / (wijk)verpleegkundige/helpenden

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega. Heb jij zin om te komen werken in een zelfsturend, stabiel, innovatief, collegiaal en gezellig team, reageer dan op deze vacature.

Gabriël Zorgcentrum levert verpleging en verzorging en 24 uurszorg thuis vanuit kleine, zelfsturende teams bestaande uit maximaal 12 (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden en helpenden in 24 uurszorg. Je gaat werken in een inspirerende, innovatieve zelfsturende organisatie die jou de mogelijkheid biedt om op een professionele manier zorg te verlenen. Met een gezonde dosis nieuwsgierigheid kun jij samen met de cliënt diens wensen en behoeften in kaart brengen, je weet de juiste prioriteiten te stellen en stemt daar de ondersteuning die je biedt op af. Preventie is een vanzelfsprekend onderdeel van de zorgverlening.

Een wijkziekenverzorgende / (wijk)verpleegkundige/ helpende bij Gabriël streeft naar het leveren van 'de beste zorg thuis'. Je bent zichtbaar in de buurt en zoekt samen met je cliënten naar oplossingen die het welzijn bevorderen. Het uitgangspunt is de zelfredzaamheid van de cliënt te vergroten.

Je verricht alle noodzakelijke begeleidende, verzorgende en verpleegkundige handelingen in het verpleegkundig proces. Je bent verantwoordelijk voor de intake, de zorgverlening en de eindevaluatie. Je werkt daarbij samen met collega (wijk)verpleegkundigen en wijkziekenverzorgenden en helpenden. Je zorgt voor korte lijnen naar huisartsen, andere eerste en tweedelijns zorgverleners en naar informele zorg- en welzijnsorganisaties.

Je bent een gediplomeerde wijkziekenverzorgende (niveau 3IG) / verpleegkundige in de wijk (niveau 4) / wijkverpleegkundige (HBO-V niveau 5)

Salariëring vindt plaats conform de CAO VVT. Afhankelijk van je ervaring bepalen we de hoogte van jouw salaris. We stemmen het aantal uren dat je wilt werken graag met je af.

Stuur je sollicitatiebrief met cv naar; admin@gabriel-zorgcentrum.nl t.a.v Yvette Eersel